Megnyitó december 4-én!

adventcsaládikoncertünnepség


Elhalasztották a Wellhello ingyenes koncertet! A Kanizsa Aréna ünnepélyes megnyitása alkalmából várunk minden érdeklődőt december 4-én Nagykanizsa új multifunkcionális sport és rendezvénycsarnokába a Kanizsa Arénába. Mindenkit várunk szeretettel!

Elhalasztották a Wellhello ingyenes koncertet!

Kedves Kanizsaiak,

A járványhelyzet közbeszólt! Mivel egyre több a megbetegedés, a Kanizsa Aréna megnyitóját szervező csapat úgy döntött, hogy egy későbbi időpontban tartjuk meg a Wellhello koncertet. A zenekarral együtt közösen dolgozunk azon, hogy mielőbb megfelelő időpontot találjuk. De, hogy egy jó hírünk is legyen: az új időpontban több jegyet fogunk tudni kibocsájtani, így, akik most nem fértek volna be, azok is lehetőséget kapnak.

Döntésünket mindannyiunk egészsége védelmében, mindannyiunk biztonsága érdekében hoztuk meg. Hisszük, hogy jelen helyzetben csak ez az egyetlen felelős döntés születhet meg, hiszen egy ilyen eseményen több ezer ember vesz részt, semmiképpen sem szeretnénk, ha ezzel a rendezvénnyel hozzájárulnánk a vírus terjedéséhez. A legfontosabb most az, hogy a karácsonyt egészségben tudjuk ünnepelni szeretteink körében. Ennek érdekében viszont most kell lépéseket tennünk.

A délutáni programokat megtartjuk, ám az épületbe egyszerre 500-nál több látogatót nem engedünk be. A programelemeket úgy helyezzük el, hogy ne zsúfolódjanak egy helyen a vendégek.

A Wellhello koncert új időpontjával hamarosan jelentkezünk, köszönjük a Kanizsaiak megértését!


Kanizsa Aréna megnyitó 

Kanizsai művészeti csoportok és egyesületek bemutatói, interaktív gyermekprogramok

  • Alkotások terme: kézműves foglalkozás (mikulás és karácsonyi díszek különböző technikákkal), csillámtetoválás, henna festés
  • A legkisebbek terme: LEGO játszóház, kastélyos ugrálóvár
  • Party terem: selfie fotóbox, batak – reflex fal 

Mesés mikulásváró koncert

Mindenkit várunk szeretettel!