FŐOLDAL

Tungsram SE-Kalocsai KC NBII-es férfi kézilabda mérkőzés

2022.04.02-én 16:00-kor a Tungsram SE NBII-es csapata a Kalocsai KC kézilabdacsapatát látja vendégül a Kanizsa Arénában! Szurkoljunk közösen, hogy a srácok ne térjenek le a bajnoki címhez vezető útról! :) Hajrá Nagykanizsa! Belépő díj: 500 Ft

Megtekintés

Házirend

A házirend betartása mindenki részére (dolgozók, sportolók, látogatók) kötelező! A házirend területi hatálya a Kanizsa Aréna telekrajzi határán belül érvényes. A házirend visszavonásig érvényes. A házirend változtatási jogát az üzemeltető fenntartja.

Megtekintés

Nagykanizsa sporttörténete a Kanizsa Aréna megszületéséig

Sporttörténeti dokumentumfilm Nagykanizsáról, a Kanizsa Aréna megszületéséig. A Kanizsa Aréna megépülésével párhuzamosan, 2021-ben forgatott dokumentumfilmünkben megszólalnak a város jelenének és közelmúltjának neves sportolói, sportvezetői, a társadalmi-politikai döntéshozók, olyan személyek, akik rengeteg szálon kötődnek Nagykanizsához. Személyes élményeik mentén képet kapunk a város történetéről a sport szemüvegén keresztül.

Megtekintés

Megnyílt a Kanizsa Aréna

A hétvégén hivatalosan is megnyílt a Kanizsa Aréna. Aki ott volt, reméljük jól érezte magát a programokon, akik lemaradtak, ne búsuljanak: december 11-én (szombat) nagyszabású sportfesztiválnak ad otthont a létesítmény. Részletek hamarosan! Addig is mutatunk néhány fotót a megnyitóról és az igazán impozáns épületről. ;) (Fotó: Gergely Szilárd)

Megtekintés

Megnyitó december 4-én!

adventcsaládikoncertünnepség

Elhalasztották a Wellhello ingyenes koncertet! A Kanizsa Aréna ünnepélyes megnyitása alkalmából várunk minden érdeklődőt december 4-én Nagykanizsa új multifunkcionális sport és rendezvénycsarnokába a Kanizsa Arénába. Mindenkit várunk szeretettel!

Megtekintés

[ELHALASZTVA] Wellhello ingyenes koncert a Kanizsa Arénában

koncert

A járványhelyzet közbeszólt! Mivel egyre több a megbetegedés, a Kanizsa Aréna megnyitóját szervező csapat úgy döntött, hogy egy későbbi időpontban tartjuk meg a Wellhello koncertet. A zenekarral együtt közösen dolgozunk azon, hogy mielőbb megfelelő időpontot találjuk. De, hogy egy jó hírünk is legyen: az új időpontban több jegyet fogunk tudni kibocsájtani, így, akik most nem fértek volna be, azok is lehetőséget kapnak.

Megtekintés