FŐOLDAL

Megnyílt a Kanizsa Aréna

A hétvégén hivatalosan is megnyílt a Kanizsa Aréna. Aki ott volt, reméljük jól érezte magát a programokon, akik lemaradtak, ne búsuljanak: december 11-én (szombat) nagyszabású sportfesztiválnak ad otthont a létesítmény. Részletek hamarosan! Addig is mutatunk néhány fotót a megnyitóról és az igazán impozáns épületről. ;) (Fotó: Gergely Szilárd)

Megtekintés

Megnyitó december 4-én!

adventcsaládikoncertünnepség

Elhalasztották a Wellhello ingyenes koncertet! A Kanizsa Aréna ünnepélyes megnyitása alkalmából várunk minden érdeklődőt december 4-én Nagykanizsa új multifunkcionális sport és rendezvénycsarnokába a Kanizsa Arénába. Mindenkit várunk szeretettel!

Megtekintés

[ELHALASZTVA] Wellhello ingyenes koncert a Kanizsa Arénában

koncert

A járványhelyzet közbeszólt! Mivel egyre több a megbetegedés, a Kanizsa Aréna megnyitóját szervező csapat úgy döntött, hogy egy későbbi időpontban tartjuk meg a Wellhello koncertet. A zenekarral együtt közösen dolgozunk azon, hogy mielőbb megfelelő időpontot találjuk. De, hogy egy jó hírünk is legyen: az új időpontban több jegyet fogunk tudni kibocsájtani, így, akik most nem fértek volna be, azok is lehetőséget kapnak.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 14. (befejező) rész

ELKÉSZÜLT A KANIZSA ARÉNA !!! :) Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísértük végig a videósorozatunkban. A 14. részben kommentár nélkül mutatjuk be az elkészült sportcsarnokot, amely igazán impozáns megjelenésével, méltó közösségi tere, és szimbóluma lehet Nagykanizsa városának.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 13. rész

A VÉGSŐ MUNKÁLATOK A BEFEJEZÉS ELŐTT... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A 13. részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 12. rész

BURKOLATOK KÉSZÍTÉSE, PARKOLÓ, SZÉKEK BESZERELÉSE... 95%-OS KÉSZÜLTSÉG! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A 12. részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés