Így épül a Kanizsa Aréna 14. (befejező) rész

ELKÉSZÜLT A KANIZSA ARÉNA !!! :) Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísértük végig a videósorozatunkban. A 14. részben kommentár nélkül mutatjuk be az elkészült sportcsarnokot, amely igazán impozáns megjelenésével, méltó közösségi tere, és szimbóluma lehet Nagykanizsa városának.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 13. rész

A VÉGSŐ MUNKÁLATOK A BEFEJEZÉS ELŐTT... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A 13. részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 12. rész

BURKOLATOK KÉSZÍTÉSE, PARKOLÓ, SZÉKEK BESZERELÉSE... 95%-OS KÉSZÜLTSÉG! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A 12. részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 11. rész

90%-OS KÉSZÜLTSÉG! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A tizenegyedik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 10. rész

LELÁTÓN SZÉKEK BEÉPÍTÉSE, FELIRATOK KÉSZÜLTEK, 85%-OS KÉSZÜLTSÉGI FOK! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A tizedik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 9. rész

PARKETTÁZÁS, MŰGYANTÁZÁS, PARKOLÓ KIALAKÍTÁSA, ÁLTALÁNOS 75%-OS KÉSZÜLTSÉGI FOK! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A kilencedik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Jól halad a beruházás

Bejárta az épülő Kanizsa Arénát a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba azt mondta: a csarnok most még építőanyagok összessége, de hamarosan a város meghatározó, egyik legfontosabb közösségi tere lesz, sportágak, generációk és különböző rendezvények találkozási pontja. Ahogy a csarnok megtelik élettel, a pandémia utáni újraindulás szimbóluma is lesz. (Fotó: Kovács Kriszitán)

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 8. rész

FESTÉS, BELSŐ TEREK KIALAKÍTÁSA... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A nyolcadik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 7. rész

GÉPÉSZET, PADLÓFŰTÉS, ENERGIAHATÉKONYSÁG... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A hatodik részben Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés