Így épül a Kanizsa Aréna 9. rész

PARKETTÁZÁS, MŰGYANTÁZÁS, PARKOLÓ KIALAKÍTÁSA, ÁLTALÁNOS 75%-OS KÉSZÜLTSÉGI FOK! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A kilencedik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 8. rész

FESTÉS, BELSŐ TEREK KIALAKÍTÁSA... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A nyolcadik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 7. rész

GÉPÉSZET, PADLÓFŰTÉS, ENERGIAHATÉKONYSÁG... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A hatodik részben Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 6. rész

ÜVEGTÁBLÁK BEHELYEZÉSE, SZIGETELÉSI MUNKÁLATOK... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A hatodik részben Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 5. rész

A TÉL FOLYAMÁN TÖRTÉNT MUNKÁLATOK... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. Az ötödik részben Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Szolgáltatások

Árlista (árak forintban értendők):   Rendezvények (koncertek, lakodalmak, céges események, fogadások, kiállítások stb.)* bruttó Ft/óra Asztalitenisz                  2 000  bruttó Ft/fő/hó Közösségi konditermek I.0.28. és I.0.29                        8 500 Közösségi konditermek egyesületeknek**                        7 000  bruttó Ft/fő Infraszauna 30 perc                           1200 Infraszauna (10 alkalom x 30 perc)                        11 000 Finnszauna / alkalom                           1600 Finnszauna (10 alkalmas)                        14 000     *Rendezvényekkel kapcsolatban érdeklődni az alábbi telefonszámon lehetséges: 06-20-211-8108   **Kanizsa Arénával szerződött egyesületeknek    

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 4. rész – BOKRÉTAÜNNEP

November 24-én a Kanizsa Aréna elérte szerkezetének legmagasabb pontját. Ennek örömére került sor a bokrétaünnepre. A hagyomány szerint ez az építők és építtető(k) közös ünnepe, amelyet az épület tartószerkezetének elkészültekor szoktak megtartani. Mivel az esemény a vírushelyzet okán a sajtó képviselői is csak korlátozottan vehettek részt, készítettünk egy rövid kis összefoglalót az ünnepi pillanatokból, egyben megmutatjuk, miképp áll az építkezés.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 3. rész

PILLANATNYI BETEKINTÉS, A TETŐ FELHELYEZÉSE... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A harmadik részben Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt (és mi fog) az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 2. rész

CSARNOKTÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉS... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A második részben bemutatjuk azokat a sportlétesítményeket, amik az elmúlt években-évtizedekben a kanizsai sport rendelkezésére álltak.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 1. rész

AZ ELSŐ OSZLOP ÁLLÍTÁSA... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a most indult videósorozatunkban. Az első részben bemutatjuk az első pillér állítását, azt a pillanatot amikor az Aréna először kimagasodik a földből.

Megtekintés