Magyarország-Románia Női Ifjúsági Válogatott felkészülési mérkőzés

Magyarország-Románia Női Ifjúsági válogatott mérkőzés az arénában Időpont: 2022.04.21. 17:00 illetve 2022.04.22. 11:00 Ünnepek után a Kanizsa Arénában edzőtáborozik a magyar és román Női Ifjúsági kézilabda válogatott, melynek keretein belül 2 felkészülési mérkőzést is játszanak. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, mindkét mérkőzésen Belépés díjtalan Hajrá Magyarország

Megtekintés

Házirend

A házirend betartása mindenki részére (dolgozók, sportolók, látogatók) kötelező! A házirend területi hatálya a Kanizsa Aréna telekrajzi határán belül érvényes. A házirend visszavonásig érvényes. A házirend változtatási jogát az üzemeltető fenntartja.

Megtekintés

Nagykanizsa sporttörténete a Kanizsa Aréna megszületéséig

Sporttörténeti dokumentumfilm Nagykanizsáról, a Kanizsa Aréna megszületéséig. A Kanizsa Aréna megépülésével párhuzamosan, 2021-ben forgatott dokumentumfilmünkben megszólalnak a város jelenének és közelmúltjának neves sportolói, sportvezetői, a társadalmi-politikai döntéshozók, olyan személyek, akik rengeteg szálon kötődnek Nagykanizsához. Személyes élményeik mentén képet kapunk a város történetéről a sport szemüvegén keresztül.

Megtekintés

Megnyílt a Kanizsa Aréna

A hétvégén hivatalosan is megnyílt a Kanizsa Aréna. Aki ott volt, reméljük jól érezte magát a programokon, akik lemaradtak, ne búsuljanak: december 11-én (szombat) nagyszabású sportfesztiválnak ad otthont a létesítmény. Részletek hamarosan! Addig is mutatunk néhány fotót a megnyitóról és az igazán impozáns épületről. ;) (Fotó: Gergely Szilárd)

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 14. (befejező) rész

ELKÉSZÜLT A KANIZSA ARÉNA !!! :) Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísértük végig a videósorozatunkban. A 14. részben kommentár nélkül mutatjuk be az elkészült sportcsarnokot, amely igazán impozáns megjelenésével, méltó közösségi tere, és szimbóluma lehet Nagykanizsa városának.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 13. rész

A VÉGSŐ MUNKÁLATOK A BEFEJEZÉS ELŐTT... Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A 13. részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 12. rész

BURKOLATOK KÉSZÍTÉSE, PARKOLÓ, SZÉKEK BESZERELÉSE... 95%-OS KÉSZÜLTSÉG! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A 12. részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 11. rész

90%-OS KÉSZÜLTSÉG! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A tizenegyedik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 10. rész

LELÁTÓN SZÉKEK BEÉPÍTÉSE, FELIRATOK KÉSZÜLTEK, 85%-OS KÉSZÜLTSÉGI FOK! Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísérjük végig a videósorozatunkban. A tizedik részben is Diós András főmérnök segítségével bemutatjuk, hogy mi történt az építkezésen az elmúlt időszakban.

Megtekintés