Megnyitó december 4-én!

Elhalasztották a Wellhello ingyenes koncertet! A Kanizsa Aréna ünnepélyes megnyitása alkalmából várunk minden érdeklődőt december 4-én Nagykanizsa új multifunkcionális sport és rendezvénycsarnokába a Kanizsa Arénába. Mindenkit várunk szeretettel!

Megtekintés

[ELHALASZTVA] Wellhello ingyenes koncert a Kanizsa Arénában

A járványhelyzet közbeszólt! Mivel egyre több a megbetegedés, a Kanizsa Aréna megnyitóját szervező csapat úgy döntött, hogy egy későbbi időpontban tartjuk meg a Wellhello koncertet. A zenekarral együtt közösen dolgozunk azon, hogy mielőbb megfelelő időpontot találjuk. De, hogy egy jó hírünk is legyen: az új időpontban több jegyet fogunk tudni kibocsájtani, így, akik most nem fértek volna be, azok is lehetőséget kapnak.

Megtekintés

Technikai adatok

A Kanizsa Aréna a 3110/26 hrsz.-ú, 80236 m2 nagyságú ingatlanon helyezkedik el, a Kanizsa Centrum szomszédságában. A létesítmény 3 szinten tervezett hasznos alapterülete 13.600 m2. A létesítmény sportesemények alkalmával 3000 néző befogadására képes nyitott mobil lelátók igénybevételével. Rendezvények alkalmával a küzdőtéren további 2000 néző elhelyezése lehetséges.

Megtekintés

Így épül a Kanizsa Aréna 14. (befejező) rész

ELKÉSZÜLT A KANIZSA ARÉNA !!! :) Nagykanizsa első multifunkcionális sport- és rendezvénycsarnokának építését kísértük végig a videósorozatunkban. A 14. részben kommentár nélkül mutatjuk be az elkészült sportcsarnokot, amely igazán impozáns megjelenésével, méltó közösségi tere, és szimbóluma lehet Nagykanizsa városának.

Megtekintés